All Posts

Terveisiä Lontoosta

Terveisiä Lontoosta

Terveisiä Lontoosta, olen tuonut uuden tuotteen ProDermaan, PROFHILO, joka on valittu vuoden tuotteeksi !  Sopii niin kasvoille, kaulalle kuin decolteelle. Tulokset ovat uskomattoman upeita.

 

PROFHILO® is manufactured by IBSA Farmaceutici Italia in a U.S. FDA approved site in Italy, and distributed in the UK & Ireland by HA-Derma Ltd.

It is the first stabilised hyaluronic acid (HA) based product which is manufactured without the use of chemical cross-linking agents (BDDE) and is used for skin remodelling and treating skin laxity, not for just filling lines and wrinkles. According to the makers, it delivers dramatic improvement in tissue quality, even in challenging areas, and is complementary to other aesthetic treatments and dermal filler procedures.

It is considered to be safe, effective and “a true breakthrough” in anti-ageing medicine.

 YHDEN HOITOKERRAN JÄLKEEN!

Suvi Lahtinen, Bikini Fitness SM-kisat 22.4.2018. Lue lisää…

Suvi Lahtinen, Bikini Fitness SM-kisat 22.4.2018. Lue lisää…

Hei, olen bikinifitness urheilija Suvi Lahtinen ja edustan Team Fit:a. Kilpailen masters sarjassa sekä yleisen sarjan +172cm luokassa. Olen masters sarjan SM 2. 2016 ja SM 6. 2017. Tavoite on tuoda parempi kokonaisuus tänä vuonna kilpailulavalle SM-kisoihin 22.4. fitness classic kilpailussa Helsingin kulttuuritalolla. Parhaat lähtee EM-kilpailuihin Santa Susannaan Espanjaan toukokuussa. Kilpailen myös kansaivälisissä kilpailussa Madridissa toukokuun lopussa. Bikinifitness on esteettinen laji missä arvioidaan fysiikka mutta myös kauneus ja koko lookki sekä esintyminen. Kilpailijan pitää olla siis kavoiltaan kaunis ja freesin näköinen. Dietti on keholle ja iholle kova koettelemus kun rasvaa poistuu niin paljon kehosta ja ihon elastisuus on kovilla. Olen juuri siksi erittäin tyytyväinen että yhteistyökumppanini on ProDerma Clinic Oy:n Susanna Tolonen. Hän on superamattilainen vuosien kokemuksella esteettisissä hoidoissa. Olen erittäin tarkka ulkonäöstäni koska teen myös töitä kasvoillani ja koko kehilla mm. mallin töitä, urheilun lisäksi. Minulle on erittäin tärkeää että henkilö joka kohentaa pistoshoidoilla kasvojani on niin osaava ja hänellä on näyttöä töistään, jotta voin luottaa häneen 110%sti. Minulle oli tärkeää että luonnollisuus säilyy eikä piirteitäni muuteta vaan korostetaan fiksusti hyviä puolia ja hoidetaan mahdolliset “virheet” maltilla. Susanna on ainoa henkilö jonka löysin, kuka kouluttautuu jatkuvasti ulkomailla huippuamattilaisten koulutuksissa ja on hyvin ajan hermolla uusista tekniikoista. Myöskin tuotteet ovat juuri optimoitu oikeille kasvojen alueille ja yksilöllisesti suunniteltu ja huomioon otettu juuri minua varten. Halusin ihoni freesausta ja lähdimmekin tekemään 3 kertaa prp-hoidon, aina kk:n välein sekä siihen yhdistettynä hyaluronihappopistoksia sekä mikroneulausta tai timanttihiontaa. Tämä kombinaatio elvyttää oman ihon kollageenituotannon, ihon kuollut pintasolukko poistuu. Näiden kuukausien aikana ihoni kirkastui sekä pintarypyt hävisivät. Mielestäni kasvoni nuorenivat selvästi. Otsani “sibeliusryppyni” häibytettiin botuliinilla. Huuleni ovat aina olleet ohkaiset malliltaan joten niitä täytettiin maltillisesti ja Susanna loihti kauniin mallin esille. Olen siis enemmän kuin tyytyväinen ProDerma Clinic Oy:n palveluihin ja voin suositella niitä lämpimästi kaikille jotka haluavat pitää itsestään huolta ja ennaltaehkäistä ikääntymistä luonnollisella tavalla.