Ihon esteettiset hoidot

Iho on ihmisen suurin elin. Sen hyvinvointi on meille kaikille tärkeää – niin ulkonäkösyistä kuin siksi, että ihon tehtävä on suojata muuta elimistöä. Ihon hyvinvointiin vaikuttavat monet tekijät: ihotyyppi, ihon yksilölliset ominaisuudet ja mahdolliset sairaudet, ruokavalio, hormonaaliset tekijät, ikä sekä ihonhoitorutiinit. Myös aurinko, tuuli, kylmyys ja ilmansaasteet vaurioittavat ihoa ja voivat aiheuttaa ihomuutoksia.

Blank
Timanttihionta

Timanttihionnalla voidaan palauttaa ihon hehkeys ja terveempi väri poistamalla ihon pinnalle jäänyt ylimääräinen talikertymä sekä kuiva ja kuollut solukerros. Kun ihon pinnalta on poistettu huokosiin kertyneet epäpuhtaudet, myös ihonhoitotuotteet imeytyvät paremmin. Timanttihionta tasoittaa ja kirkastaa ihon väriä sekä uudistaa ja kiinteyttää ihoa. Se myös tasoittaa juonteita ja vaalentaa pigmenttimuutoksia. Hoito sopii kaikille ihotyypeille iästä riippumatta.

Timanttihionnan paras hoitotulos saavutetaan sarjahoidoilla ja se sopii erinomaisesti ihon hyvinvoinnin ylläpitohoidoksi. Hoidosta toipuminen on nopeaa ja iho punoittaa vain muutamia tunteja käsittelyn jälkeen. Timanttihionta on hellävarainen käsittely ja se voidaan hyvin yhdistää muihin hoitoihin, kuten kemialliseen kuorintaan, pistoshoitoihin tai mesoterapiaan.

Hinta

Timanttihionta + ihotyypin mukainen naamio 90 €

Kemiallisen kuorinnan voi maksullisena lisäpalveluna tehdä timanttihionnan yhteydessä. Asiakkaan iholle valitaan aina yksilöllisesti sopiva kemiallinen kuorinta. Kysy lisää vastaanotolla!

Kemialliset kuorinnat

Kemiallisilla kuorintahoidoilla voidaan hoitaa hyvin erilaisia iho-ongelmia ja tehdä ihotyypille sopiva yksilöllinen hoitosuunnitelma. Asiakkaan tarpeet ja toiveet määrittävät hoidon voimakkuuden − kuorinta voidaan tehdä kevyenä tai voimakkaampana.

Kevyempi, elvyttävä kuorinta sopii erityisesti kuivalle ja atooppiselle iholle tai hyvin herkälle iholle. Kaikille ihotyypeille kevyt kemiallinen kuorintahoito soveltuu erinomaisesti esimerkiksi juuri ennen juhlia kirkastamaan ja virkistämään ihoa. Kevyempi kuorinta voidaan hyvin yhdistää muihin hoitoihin. Voimakasta kemiallista kuorintaa voidaan puolestaan käyttää pigmenttihäiriöiden ja värivirheiden, ikääntymismuutosten ja pintaryppyjen sekä akneen ja aknearpien hoitoon.

Hinta

Easy Phytic kuorinta, maitohapon ja  mantelihapon sekä glykolihapon yhdistelmä 80 €

TCA + retinoli kuorinta 250 €

Glykolihappo 70% 100 €

iS Clinical Fire&Ice kuorinta 130 €

Mesopeel Piruvex kuorinta, palorypäle- ja maitohapon yhdistelmä 180€

 

Vitamiinihoito

Prodermalle suunniteltu usean vitamiinin hoitococtail, joka virkistää väsynyttä ihoa, parantaa elastisuutta ja lisää kollageenia. Vitamiinihoito on ihon superboosteri, joka on saavuttanut valtavan suosion. Hoito injektoidaan mesoterapian tapaan ihon alle. Sen voi halutessa myös mikroneulata ihoon.

Hinta 180 €

 

Mesolangat

Mesolangat kiihdyttävät hoidettavan alueen verenkiertoa, jolloin iho saa enemmän happea ja lopputuloksena on kirkkaampi ja heleämpi iho. Langat myös stimuloivat ihoa (fibroblastisoluja) tuottamaan uutta kollageenia ja elastiinia. Langoilla on kevyt kohottava vaikutus. Tuloksen näkee heti, mutta se paranee seuraavien 2-3 kuukauden aikana.

Voidaan tehdä kertahoitona tai jonkin muun hoidon yhteydessä.

Hinta

10 kpl 250 €

20 kpl 350 €

Seuraavat 10 kpl saman vastaanoton aikana 50 €

 

Blank
PRP-hoito

PRP-hoidossa eli kasvutekijähoidossa potilaan omasta verestä erotellaan plasma, joka sisältää runsaasti kasvutekijöitä. Plasmassa olevat kasvutekijät voidaan pistää neulalla halutuille hoitoalueille ihoon sekä uurteisiin täyteaineen tavoin. Kasvutekijät aktivoivat solujen toimintaa, virkistävät ja elvyttävät ihoa ja kohottavat ihon juonteita ja uurteita. Hoitotuloksen voi nähdä osittain heti ja lopullinen tulos saavutetaan muutamien viikkojen kuluessa.

Hoitoa suositellaan kolmen hoidon sarjana noin 4-6 viikon välein, jonka jälkeen ylläpitohoito 6 kk välein. PRP-hoitoon voidaan yhdistää vielä Dermapen4 mikroneulaushoito, jolloin saadaan tulosta vielä tehostettua.

PRP-hoitoa voidaan tehdä myös oman plasman ja hyaluronihapon yhdistelmänä. Ihon väri parantuu, ihon kimmoisuus palautuu, pintarypyt häviävät ja iho tuntuu kaiken kaikkiaan kosteutetulta ja raikkaalta.

Hinta 

PRP-hoito (yksi plasmaputki) 200 €

PRP-hoito (kaksi plasmaputkea) 300 €

PRP-hoito (kolme plasmaputkea) 400 €

PRP+ hyaluronihappo + vitamiinit 300 €/kerta (sis. yhden plasmaputken)

PRP+ Dermapen4 -hoito 260 €/kerta (sis. yhden plasmaputken)

Mesoterapia

Mesoterapia elvyttää ihoa ja aktivoi ihosolujen toimintaa ja uusiutumista. Mesoterapiahoidossa ihoon imeytetään erilaisia uutteita, vitamiineja ja antioksidantteja. Hoitosuunnitelman perusteella mesoterapiaa voidaan hyödyntää usealla eri tavalla. Syvävaikutteisessa mesoterapiassa aktiiviaineet injisoidaan sarjatekniikalla ihon alle. Pintapuudute laitetaan aina ennen hoitoa. Hoidossa käytettävät uutteet valitaan ihotyypin ja mahdollisen iho-ongelman mukaan. Kuivalle iholle on omat uutteensa, pigmenttimuutoksiin taipuvaista ihoa puolestaan käsitellään erilaisilla mesoterapiauutteilla. Usein käytetään erilaisia antioksidanttisia seerumeja sekä peptidiliuoksia. Useimmissa mesoterapiauutteissa on mukana hyaluronihappoa, jolla parannetaan ihon kosteustasapainoa ja elvytetään pintakuivaa ihoa. Mesoterapia soveltuu myös erinomaisesti kuorinnan tai hionnan jälkeen ihoa elvyttävänä hoitona.

Hinta 195 €

Dermapen4 / Ihon mikroneulaus

Dermapen4 on markkinoiden johtava mikroneulaus laite. Dermapen4 hoidolla käynnistetään ihon oma biologinen korjausprosessi. Hoito on ihon pintaa hellyttävä ja aktivoiva hoito, se ravitsee ihoa, vaalentaa pigmenttiläiskiä, lisää ihon omaa kollageenituotantoa, parantaa ihon elastisuutta ja madaltaa juonteita,parantaa ihon väriä. Biologisen korjausprosessin ansiosta se on erittäin tehokas hoito aknearpiin ja arpiin, sekä rauhoittaa aknea. Dermapenilla voidaan hoitaa alaluomen pintajuonteisuutta sekä ylähuulen juonteita. Hoidon jälkeen iho on kiinteämpi, ja sen oma kollageenin sekä elastiinin tuotanto on virkistynyt.

Mikroneulaushoito Dermapen4:llä sisältää aina kemiallisen kuorinnan (UberProPeel) ja tarvittaessa vielä vahvan MD-kuorinnan lisähintaan 50 €.

Hinta

Dermapen4 -hoito + kemiallinen kuorinta 169 €

Dermapen4 -hoito + Skinkò E -hoito 280 €

Dermapen4 -hoito + PRP-hoito 260 €

Oxygeneo+

GeneO+ määrittelee kasvohoidoille kokonaan uuden tason yhdistämällä kolme innovatiivista teknologiaa: OxyGeneo, TriPollar -radiofrekvenssi (RF)  sekä ultraääni. Yksi laite, jolla voidaan samanaikaisesti toteuttaa monta hoitomuotoa: näkyvien ryppyjen vähentäminen, ihon kiinteytys, kuorinta ja kosteutus sekä vaikuttavien aineiden tehokas imeytys. Todellinen ALL-IN ONE -kokonaisuus! 

3-in-1 Kolme käsittelyä yhdellä hoidolla

Ihon kuorinta, hapetus ja vaikuttavien aineiden imeytys – kaikki yhdellä kertaa! OxyGeneo -hoito sopii kasvoille, kaulalle, dekolteelle ja käsille.

GeneO+ –hoidot eivät vaadi toipumisaikaa, joten voit palata normaalien toimiesi pariin välittömästi. OxyGeneo -käsittely voidaan tehdä osana täydellistä kasvohoitoa tai itsenäisenä pikahoitona, jolla on välittömät vaikutukset.

Hinta

Oxygeneo+ 130 €

Oxygeneo+ ja kemiallinen kuorinta 150 €

 

Pistos- ja täyteainehoidot

Pistoshoidoilla korjataan kasvojen ikämuutoksia. Pistoshoidot jaetaan pääosin kahteen ryhmään eli lihaksen toimintaan vaikuttaviin pistoksiin sekä täyteaineisiin.

Blank
Botuliini

Botuliini on laajasti tutkittu aine, jota on käytetty vuosia erilaisten sairauksien hoidossa ja jo yli 25 vuotta esteettisissä hoidoissa. Yleisimmin botuliinitoksiinipistoksilla tasoitetaan ryppyjä kulmakarvojen välissä, lievennetään kasvojen vihaista ilmettä ja otsan juonteita. Botuliinipistos on nopea toimenpide eikä juurikaan aiheuta kipua. Hoidon vaikutus alkaa vähitellen 3–7 vuorokauden kuluttua pistoksesta, mutta saavuttaa täyden tehonsa kahdessa viikossa. Botuliinihoidon kesto on yksilöllistä, tyypillisesti tulos kestää noin 4–6 kuukautta.

Hinta määräytyy käytettävien yksiköiden mukaan

Radiesse

Radiesse-hoito on kolmivaikutteinen, kohottava hoito. Hoidon kalsiummikropartikkelit ja geeli kohottavat piirteitä ja korjaavat siten ikääntymisen merkkejä. Lisäksi Radiesse muodostaa ihon alle tukiranteen, joka edistää elimistön omaa kollageenimuodostusta. Prosessi jatkuu pitkään, jonka johdosta vaikutukset ovat jopa yli vuoden kestäviä.

Radiesse on Yhdysvaltalaisen elintarvike- ja lääkevirasto FDA:n hyväksymä ihon alle laitettava täyteaine kasvojen keskisyvien ryppyjen ja juonteiden tasoittamiseen. Euroopassa Radiesse täyteaineelle on myönnetty CE-merkintä. Radiesse on erittäin laajasti tutkittu tuote. Se soveltuu erinomaisesti myös kämmenselkien ja kaulan ikämuutosten korjaamiseen.

Hoidon hinta (1.5 ml) 490 €

PDO väkäslangat

PDO -langoilla voidaan hoitaa useita ongelmakohtia kasvojen, kaulan ja otsan alueella. PDO -langat saavat aikaan välittömästi kohottavan vaikutuksen, mutta tulos on paras noin 2-6 kuukauden kuluttua. Vaikutus voi kestää jopa kaksi vuotta. Mesolankahoito vaatii aina sairaanhoitajan maksuttoman konsultaation.

Hinta riippuu montako lankaa hoitoon tarvitaan. Esim. keskikasvojen kohotus on hintaluokassa 400-700 euroa ja koko kasvojen kohotus 700-900 euroa. Kaulan hoito tehdään usein yhdistelmähoitona käyttäen COG-lankoja (väkäslankoja) ja mesolankoja, jolloin hinta on noin 500-600 euroa. Hinta voi olla myös edukkaampi riippuen lankojen määrästä.

Susanna's Signature Around the Mouth Lifting Treatment - Suunympäryshoito

Hoito suunnitellaan asiakkaan tarpeen mukaan.

  • tasoittaa ryppyjä ja hienoja juonteita
  • korjaa marionettijuonteet
  • korjaa hamsteripussit
  • parantaa ihon rakennetta

Hinta on 300-550 euroa riippuen hoidon sisällöstä.

Blank
Täyteaineet

Täyteaineilla voidaan korjata joko yksittäisiä ryppyjä, arpia ja uurteita tai jopa kokonaisia alueita, kuten huulten, silmänalusten ja suun ympäristöä. Täyteaineilla voidaan hoitaa myös kasvojen epätasapainoa ja lisätä volyymiä alueille, joista rasvakudos on ikääntymisen yhteydessä vähentynyt. Jokaiseen toimenpiteeseen on oma täyteainetuote, jotka on kehitetty erityisesti kyseisen kasvojen alueen hoitoon. Huulille ja silmänalusille on valittava kevyempi tuote kuin poskipäiden kohottamiseen.

Prodermassa käytetään hyaluronihappopohjaisia täyteaineita. Hyaluronihappo on turvallinen ja ihossa luonnostaan esiintyvä, joka häviää normaalin aineenvaihdunnan myötä. Se on ylivoimaisesti yleisin käytössä oleva aine ihon ikämuutosten ja juonteiden täytehoidoissa. Pinnallisilla hyaluronihappopistoksilla voidaan myös tehokkaasti kosteuttaa ihon pintaa.

Täyteainetta injisoidaan suunnitellulle alueelle. Toimenpide on lähes kivutonta ja tarvittaessa käsiteltävä alue voidaan myös puuduttaa puudutusvoiteella. Täyteainehoidon yleisiä haittavaikutuksia ovat ohimenevä punoitus ja turvotus pistoskohdassa. Hoitotulos on parhaimmillaan 2-4 viikon kuluttua injisoinnista.Vakavat haittavaikutukset ja allergiset reaktiot ovat hyvin harvinaisia. Hoidon vaikutus on yksilöllinen ja kestää keskimäärin 6-12 kuukautta. Täydentävän käsittelyn voi tehdä kahden viikon kuluttua ensimmäisestä hoidosta. Prodermassa käytettävät hyularonihapot ovat sekä FDA ja CE hyväksyttyjä. Käyttämämme täyteaineet ovat Teosyal, Restylane, Juvederm ja Belotero sekä kollageeniaktivaattori Radiesse. Täyteainehodoissa puudute kuuluu aina hintaan.

 

Hinta

Ensimmäinen ruiske (1-1.2 ml) 300 €

Toinen ruiske saman vastaanoton aikana (1-1.2 ml) 180 €

Kolmas ruiske saman vastaanoton aikana (1-1.2 ml) 150 €

Skinkò E

Viscoderm® Skinkò E on tehokas ihon vanhenemisen merkkejä vähentävä pistoshoito. Skinkò E:n sisältämä hyaluronihappo (32 mg) ja useat eri aktiiviset anti-aging aineet pehmentävät ja häivyttävät ryppyjä, palauttavat ihon värin ja kirkkauden ja lisäävät ihon hehkua. Mesoterapiahoitojen ehdoton ykkönen! Sopii kaikille ihotyypeille.

Voidaan tehdä kertahoitona, 3kk välein tai jonkin muun hoidon yhteydessä.

Hoidon hinta (5ml) 195€

Skinkò E -hoidon yhteydessä asiakkaan halutessa timanttihionta veloituksetta. Valitse tässä tapauksessa ajanvarauskalenterista Yhdistelmähoidot-osion alta “Skinkò E ja timanttihionta”.

Profhilo

Proderma on ensimmäinen klinikka Suomessa, joka kävi Lontoossa järjestettävän Ibsan koulutuksen Profhilo hoidosta ja otti sen välittömästi tuoteportfolioonsa myös Suomessa vuonna 2017.

Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet positiiviset vaikutukset ihon kiinteyttävään ja kosteuttavaan hoitoon sekä ihon tekstuuriin, elastisuuteen ja väriin. Profhilo antaa luonnollista hehkua ja liftingiä. Profhilo takaa hyvät hoitotulokset joko itsenäisenä hoitona tai rinnakkain muiden tarjolla olevien esteettisten hoitojen kanssa. Sen hyaluronihappopitoisuus on markkinoiden korkeimpia. Profhilo antaa hyvän hoitotuloksen myös kaulalle, decoltee -alueelle, kämmenselille sekä käsivarsille. Profhilosta on nykyään useita eri hoitoprotokollaa olemassa. Voit kysyä niistä lisää soittamalla tai vastaanotolla.

Hinta 2ml 320 €

 

Profhilo Body

Profhilo Body-hoito on tarkoitettu epätasaisen ja kiinteyttä menettäneen ihon sekä selluliitin, ihon värin ja elastisuuden parantamiseksi. Erinomaisia hoitotuloksia on saavutettu mm. käsivarsien, reisien, pakaroiden ja vatsan alueella. Yksi hoitokerta sisältää 3ml Profhiloa.

Kahden kerran hoitosarjan hinta on 820€ (2x3ml).

 

 

Belotero Revive

Belotero®Reviven ainutlaatuinen yhdistelmä hyaluronihappoa ja glyserolia on kehitetty nimenomaan kosteuttamaan ja kohottamaan ihoa. Revive voidaan käyttää kasvojen, kaulan, dekoltéen ja kämmenselkien alueella.

Belotero Revive on tehokas pistoshoito iholle, joka on kuiva, on menettänyt elastisuuden ja kiinteyden, jossa on pinnallisia hienoja juonteita tai epätasainen pigmentaatio ja rakenne.

Hinta 270€ (1ml)