Hoitolassa myydään ZO Skin Health -ja Environ -ihonhoitosarjojen tuotteita. Huomaathan, että kaikkia alla mainittuja tuotteita ei ole hyllyssä. Jos haluamasi tuote ei löydy hoitolasta, tuote tilataan maahantuojalta. Tuote saapuu hoitolaan noin 3 arkipäivän kuluessa.

ZO Skin Health -ihonhoitosarja

ZO Skin Health on amerikkalainen ihonhoitosarja, jolla on laaja, monipuolinen tuotevalikoima. Useat sarjan tuotteet sisältävät retinolia eri vahvuuksina, salisyylihappoa ja antioksidantteja. Ihonhoitotuotteet tukevat ihon päivittäistä terveyttä ennaltaehkäisten, hoitaen ja ylläpitäen ihon hyvinvointia. ZO tuotteet ovat saatavissa ainoastaan sairaanhoitajan konsultaation kautta.

Getting Skin Ready

Ihon toiminnan normalisoituminen takaa hyvän päivittäisen ihoterveyden.

Complexion Renewal Pads

Poistaa ylimääräistä talia, ehkäisee ihohuokosten tukkeutumista ja vähentää kiiltoa. Sopii päivittäiseen käyttöön. Ei huuhdella pois.

60 pads

Exfoliating Polish

Pehmentävä kuorinta-aine, jonka sisältämät pienet magnesiumkiteet irrottavat kuolleita ihosoluja ja edistävät ihon uusiutumista. Ihosta tulee puhtaampi, kirkkaampi ja sileämpi.

65 g / 2.3 oz

Oil Control Pads

Tehokkaat puhdistuslaput sisältävät 2% salisyylihappoa, joka poistaa iholta ylimääräisen talin, epäpuhtaudet ja kuolleet ihosolut. Hillitsee talineritystä ja supistaa laajentuneita ihohuokosia. Täydellinen tuote epäpuhtauksien hoitoon ja uusien näppylöiden ehkäisemiseen.

60 pads

Dual-Action Scrub

Tämä monipuolinen ja tehokas kasvokuorinta poistaa bakteerit ja kirkastaa ihoa. Kemialliset ja fysikaaliset kuorintaaineet poistavat kuolleita ihosoluja, kun teepuuöljy puolestaan irrottaa ja poistaa ylimääräisen talin, joka voi tukkia ihohuokoset ja johtaa uusiin ongelmiiin.

116 g / 4 oz

Calming Toner pH Balancer

Rauhoittava, pH-arvoa tasapainottava kasvovesi, joka poistaa epäpuhtauksia ja vahvistaa heikentynyttä ja herkkää ihoa.

180 ml / 6 fl oz

Exfoliating Cleanser Normal to Oily Skin

Kuoriva puhdistusaine, joka poistaa tehokkaasti ylimääräisen talin ja ihohuokosia tukkivat epäpuhtaudet.

200 ml / 6.7 fl oz

Hydrating Cleanser Normal to Dry Skin

Hellävarainen puhdistusaine, joka poistaa meikin ja epäpuhtaudet tehokkaasti. Kuivalle ja herkälle iholle tarkoitettu puhdistusaine sisältää pantenolia ja allantoiinia jotka kosteuttavat, rauhoittavat ja lievittävät ärsytystä.

200 ml / 6.7 fl oz

Gentle Cleanser All Skin Types

Mieto puhdistusgeeli, joka sopii kaikille ihotyypeille. Poistaa ylimääräisen talin, epäpuhtaudet ja meikin. Tekee ihosta terveen ja pehmeän tuntuisen.

200 ml / 6.7 fl oz

Anti-Aging Solutions

ZO® on kehittänyt joukon tuotteita, jotka takaavat A-vitamiinin (retinolin) toimintakyvyn vähentää ikääntymisen merkkejä, myös hienoja juonteita, ryppyjä, auringon aiheuttamia vaurioita ja ruskeita pilkkuja.

Firming Serum

Ultrakevyt seerumi joka sisältää ZCORE™-yhdisteen, ja on kehitetty kiinteyttämään ihoa ja kohottamaan kasvonpiirteitä.

47 ml / 1.6 fl oz

Enzymatic Peel

Kuorintavoide, joka uudistaa hellävaraisesti ihon pintakerrosta. Tasoittaa, kosteuttaa ja antaa välitöntä hehkua. Sopii käytettäväksi sekä kasvoille että vartalolle.

50 ml / 1.7 fl oz

Wrinkle + Texture Repair

Retinoli ja mikroemulsioteknologia auttavat tasoittamaan juonteita ja ryppyjä ja vähentämään ikääntymisen merkkejä. Parantaa ihon rakennetta, kiinteyttää ja ehkäisee uusien vaurioiden syntymistä.

50 ml / 1.7 fl oz

Radical Night Repair

Tehokas anti-age-tuote, jonka vaikutus perustuu suurelle retinolipitoisuudelle ja patentoidulle mikroannostusjärjestelmälle. Vähentää juonteita ja ryppyjä, parantaa ihon rakennetta ja tasoittaa ihon sävyä. Ihosta tulee sileämpi, terveempi ja hehkeämpi.

60 ml / 2 fl oz

Eye Brightening Crème

Edistyksellinen retinolia ja ZPRO-yhdistettä sisältävä anti-age-koostumus toimii kohdennetusti vähentäen ryppyjä, tummia silmänalusia ja silmänympärysalueen turvotusta.

15 g / 0.5 oz

Intense Eye Crème

Kosteuttava silmänympärysvoide, joka sisältää stabiloitua retinolia ja edistyksellisiä peptidejä, jotka vahvistavat ihoa ja vähentävät silmänympärysten juonteita ja ryppyjä. Valoa heijastavat pigmentit vaalentavat tummia silmänalusia.

15 ml / 0.5 fl oz

Instant Pore Refiner

Öljytön seerumi, joka supistaa laajentuneita ihohuokosia. Kaksivaikutteinen koostumus vähentää kiiltoa ja tekee ihosta välittömästi mattapintaisen.

29 g / 1 oz

Growth Factor Serum

Kasvutekijöitä sisältävä koostumus ja tehokas annostusjärjestelmä vaikuttavat vahvistamalla kollageenin ja hyaluronihapon tuotantoa ja edistämällä ihon terveyttä.
Tuote ehkäisee ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä, tasoittaa ilmeryppyjä ja vahvistaa ihoa.

30 ml / 1 fl oz

Daily Power Defense

Edistyksellinen seerumi, joka vahvistaa ihon suojakerrosta, neutraloi oksidatiivista stressiä ja vähentää tulehduksen aiheuttamia vaurioita.

50 ml / 1.7 fl oz

Brightening Solutions

Palauta ihon hehku ZO® Skin Health Brightening Solutions.

3 Pakkauksen Brightening Sheet Masque

ZO Brightening Masque on tehokas naamio, joka auttaa tasoittamaan ja kirkastamaan ihon sävyä ja antamaan enemmän hehkua. Naamio sisältää ainesosia kuten arbutiinia, vihreää teetä, sitruunahappoa, maitohappoa ja salisyylihappoa. Täydellinen naamio ennen juhlia – tai juuri silloin, kun tarvitset pientä ekstraa. Naamio peittää koko kasvot – mukaan lukien silmäluomet ja antaa iholle välitöntä hehkua. Käytetään kasvojen puhdistuksen ja kuorinnan jälkeen. Anna naamion vaikuttaa 20 minuuttia.

Exfoliation Accelerator

Maito- ja glykolihappoa sisältävä koostumus kuorii kuolleita ihosoluja ja ehkäisee ihohuokosten tukkeutumista. Tuote edistää ihon uusiutumista tehokkaasti ja samalla rauhoittaa ja suojaa ihoa.

50 ml / 1.7 fl oz

Retinol Skin Brightener

Voiteen monivaikutteisen retinolikoostumuksen sisältämät ainesosat kirkastavat ja tasoittavat ihon sävyä. Tuote vähentää ympäristövaikutusten aiheuttamaa punoitusta ja ehkäisee uusia värimuutoksia. Tuote sopii täydellisesti ensimmäiseksi askeleeksi, kun lähdetään korjaamaan tummia läiskiä ja epätasaista ihon sävyä. Sitä voidaan käyttää myös ennaltaehkäisevänä tuotteena muiden hoitojen jälkeen.

50 ml / 1.7 fl oz

Brightalive® Skin Brightener

Retinolittoman koostumuksen monivaiheinen vaikutus vaalentaa tummia läiskiä ja ehkäisee uuden pigmentaation muodostumista. Ihon sävy tasoittuu samalla kun luonnolliset entsyymit kuorivat ihoa.

50 ml / 1.7 fl oz

10% Vitamin C Self-Activating

Stabiloitua askorbiinihappoa sisältävä ainutlaatuinen koostumus uudistaa ihon pintakerrosta ja antaa hehkua. Seerumi vähentää juonteita ja ryppyjä ja tasoittaa ihon sävyä.

50 ml / 1.7 fl oz

Blemish + Redness Solutions

ZO® GSR-järjestelmä ja ZO® Blemishohjelma on täydellinen yhdistelmä määrätietoiselle hoito-ohjelmalle ja ennalta ehkäisylle virheettömän ihon saavuttamiseksi.

Correct + Conceal

Ennaltaehkäisevä ja korjaava peitepuikko, joka jättää ihon mattapintaiseksi samalla kun se hoitaa ja parantaa finnejä ja näppylöitä. Ssaatavilla sävyissä light & medium.

2.5 g / 0.09 oz

Rozatrol®

Punoittavalle ja herkälle iholle tarkoitettu monivaikutteinen voide normalisoi ihoa poistamalla ylimääräistä talia, joka voi aiheuttaa tulehdusta. Voiteella on myös kuoriva vaikutus ja se edistää mikroverenkiertoa, mikä auttaa ehkäisemään ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä.

50 ml / 1.7 fl oz

Complexion Clearing Masque

Savinaamio sisältää 10 % rikkiä, joka vähentää ja ehkäisee epäpuhtauksia ja tukkeutuneita ihohuokosia. Naamio imee ylimääräistä talia, kosteuttaa ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa.

85 g / 3.0 oz

Hydration + Calming Solutions

ZO® kosteuttavat tuotteet sisältävät tärkeitä ainesosia, jotka elvyttävät ihon alla olevia soluja ja stimuloivat niitä tuottamaan kosteutta sisältäpäin, niin että iho näyttää elpyneeltä ja terveeltä.

Hydrating Crème

Voiteen ainutlaatuinen koostumus kosteuttaa ärtynyttä, heikentynyttä ja kuivaa ihoa. Sopii päivittäiseen käyttöön ja käytettäväksi hoitojen jälkeen. Voide tukee ihon luonnollista uusiutumista ja vähentää juonteita ja ryppyjä. Tehokkaasti kosteuttavat ominaisuudet vahvistavat ihon luonnollista suojakerrosta samalla kun beetaglukaani vähentää punoitusta.

113 g / 4 oz

Liprebuild Advanced Therapy Lip Treatment

Hoito sisältää kliinisesti testattua kosteutusteknologiaa, joka elvyttää ja korjaa kuivat, haavaiset ja ryppyiset huulet. Hoito edistää kollageenin tuotantoa ja täyttää huulet niin, että ne näyttävät täyteläisemmiltä.

16 g / 0.56 oz

Recovery Crème

Täyteläinen, rauhoittava voide kuivalle ja herkälle iholle. Keramidit kosteuttavat ja ehkäisevät kosteuden häviämistä samalla kun retinoli vähentää juonteita ja ryppyjä. Edistää ihon terveyttä vahvistamalla ihon omaa suojakerrosta.

50 ml / 1.7 fl oz

Renewal Crème

Kevyt voide, joka sopii kaikille ihotyypeille, myös rasvaiselle iholle. Kapseloitu retinoli tasoittaa hienoja juonteita samalla kun antioksidantit ja ärsytystä vähentävät ainesosat suojaavat ja rauhoittavat ihoa.

50 ml / 1.7 fl oz

Body Solution

Cellulite Control

Käänteentekevä yhdistelmä eri ainesosia jotka vaikuttavat pitkäkestoisesti ja vähentävät ihon epätasaisuutta ja ennaltaehkäisevät selluliitin muodostumista. Voide parantaa mikroverenkiertoa ja pehmentää ihoa. Lantiolla, reisissä ja pakaroissa oleva selluliitti vähenee näkyvästi.

150 g / 5.29 oz

Body Emulsion

Monivaikutteinen vartalovoide parantaa ihon rakennetta ja laatua. Retinoli, papaiini ja antioksidantit pehmentävät ja uudistavat kuivaa ihoa ja tasoittavat ihon sävyä.

240 ml / 8 fl oz

Sun Protection

ZO® auringonsuojatuotteet antavat laaja-alaisen, kokonaisvaltaisen suojan. Pitkälle kehittynyt kolmivaikutteinen suoja suojaa UVA-/UVB-säteilyltä, HEV-(näkyvältä korkeaenergiseltä) valolta ja IR-A- (infrapuna) -säteilyltä.

Sunscreen + Powder Broad-Spectrum SPF 30

ZO Sunscreen + Powder SPF 30 tarjoaa laaja- alaisen ja kokonaisvaltaisen suojan pienellä värisävyllä, tasaisemman ihonsävyn saamiseksi. Synteettinen harja varmistaa valoa heijastavien mineraalijauheiden tasaisen levityksen, ja antaa iholle luonnollisen hehkun. Voit itse säätää harjasta tulevan jauheen määrää.

ZO Sunscreen + Powder SPF 30 on saatavilla kolmessa eri sävyssä: Light, medium ja deep, ja ne sopivat useimpiin ihonväreihin. ZO Sunscreen + Powder SPF 30 tarjoaa päivittäisen laajaspektrisen suojan UVA/UVB- säteitä, HEV-valoa ja IR-A- säteitä vastaan.

3 g / 0.1 oz

Daily Sheer Broad-Spectrum SPF 50

Veden- ja hienkestävä aurinkovoide, joka imeytyy nopeasti ihoon ja jättää ihon mattapintaiseksi. Suojaa UVA-/UVB-säteilyltä, HEV-valolta ja IR-A-säteilyltä ja kosteuttaa samalla ihoa.

45 ml / 1.5 fl oz

Smart Tone Broad-Spectrum SPF 50

Kevyt sävytetty aurinkovoide, joka on kehitetty mukautumaan useimpiin ihon sävyihin. Suojaa UVA-/UVB-säteilyltä, HEV-valolta ja IR-A-säteilyltä ja kosteuttaa samalla ihoa.

45 ml / 1.5 fl oz

Broad-Spectrum Sunscreen SPF 50

Kevyt aurinkovoide, joka sopii myös erittäin herkille ihotyypeille ja iholle, joka tarvitsee lisäsuojaa hoitojen jälkeen. Sopii sekä kasvoille että vartalolle. Suojaa UVA-/UVBsäteiden, HEV-valon ja IR-A-säteiden haitallisilta vaikutuksilta ja kosteuttaa samalla ihoa.

118 g / 4.0 oz

Sunscreen + Primer Broad-Spectrum SPF 30

Pohjustusvoiteen sisältävä aurinkovoide, joka tekee ihosta pehmeän ja silkkisen ja helpottaa meikin tasaista levitystä. Kosteuttaa ja suojaa UVA-/UVB-säteilyltä, HEV-valolta ja IR-A-säteilyltä.

30 ml / 1 fl oz

Kit

Retinol Home Peel Kit

 • Hydrating Cleanser 60ml
 • Exfoliating Polish 16,2g
 • Radical Night Repair 30ml
 • Hydrating Crème 58ml
 • Sunscreen + Primer SPF 30 15ml

Skin Normalizing System

Menetelmä normalisoi ihoa vähentäen tulehduksiin johtavan, ylimääräisen talin määrää. Sillä on myös hellävarainen kuorintavaikutus, joka edistää optimaalisesti mikroverenkiertoa varhaisten ikääntymisen merkkien ehkäisemiseksi. 

 • Gentle Cleanser 60ml
 • Exfoliating Polish 16,2g
 • Oil Control Pads 60kpl
 • Daily Power Defense 30ml
 • Rozatrol 20ml

Skin Brightening Program + Texture

Kehittämä menetelmä tummien alueiden hillitsemiseen iholla. Tehokas retinoli, vaalentavat ainesosat, vitamiini C ja antioksidantit vaalentavat ja tasoittavat nopeasti ihonsävyn ja auttavat samalla kiinteämmän ja tasaisemman ihon syntymiseen. 

 • Retinol Skin Brightener 1% 30ml
 • Daily Power Defense 30ml
 • Wrinkle + Texture Repair 30ml
 • Brightalive 30ml

Skin Brightening Program

 • Tämä ohjelma on suunniteltu erityisesti vaalentamaan ihonsävyä ja tasoittamaan näkyviä värimuutoksia ihossa. Tuotteet sopivat hyvin myös herkälle iholle.

  • Gentle Cleanser 60ml
  • Exfoliating Polish 16,2g
  • Complexion Renewal Pads 30kpl
  • Daily Power Defense 30ml
  • Brightalive 30ml

Complexion Clearing Program

Tuotteista sisältävät tärkeitä aineosia, jotka hillitsevät talin tuotantoa ja poistavat sitä ihon pinnalta. Samalla kuolleet ihosolut kuoriutuvat pois, ihon vaurioiden korjaaminen parantuu, ihohuokoset supistuvat ja tuloksena on parempi ihon rakenne.

 • Exfoliating Cleanser 200ml
 • Exfoliating Polish 65g
 • Complexion Renewal Pads 60kpl
 • Complexion Clearing Masque 85g

Aggressive Anti-Aging Program

Ihonhoito-ohjelma, joka korjaa syvempiä juonteita ja ryppyjä, epätasaisen ihon sävyn ja ohenevan ihon.

 • Hydrating Cleanser 60ml
 • Exfoliating Polish 16,2g
 • Complexion Renewal Pads 30kpl
 • Daily Power Defense 30ml
 • Radical Night Repair 30ml
 • Renewal Creme 50ml

Anti-Aging Program

Tämä ohjelma sisältää pitkälle kehitettyjä anti-aging-ainesosia ja teknologiaa pyrittäessä vähentämään varhaisia tai selviä ikääntymisen merkkejä, jotka ovat joko luonnollisia tai ympäristön aiheuttamia.

 • Exfoliating Cleanser 60ml
 • Exfoliating Polish 16,2g
 • Complexion Renewal Pads 30kpl
 • Daily Power Defense 30ml
 • Growth Factor Serum 30ml

Daily Skincare Program

Ensimmäinen ohje ohuiden juonteiden ja ryppyjen estämiseksi on pitää iho hyvin kosteutettuna ja poissa auringon vahingollisilta säteiltä. Jokapäiväiseen käyttöön ihon vahvistamiseksi ja säilyttämiseksi terveenä.

 • Exfoliating Cleanser 60ml
 • Exfoliating Polish 16,2g
 • Complexion Renewal Pads 30kpl
 • Daily Power Defense 30ml

Environ -ihonhoitosarja

Environ on Etelä-Afrikkalainen ihonhoitosarja. Sitä saavat myydä vain koulutuksen saaneet ihohoidon ammattilaiset. Environ tuotteiden keskeisin aineosa on A-vitamiini.

Skin EssentiA®

Environ-ihonhoidon peruslinja palauttaa iholle sen perushyvinvointiin tarvitsemat välttämättömät ravinteet. Tuotteiden vahvuus ja teho kasvavat vähitellen, jolloin iho tottuu asteittain suureneviin aktiiviainepitoisuuksiin turvallisesti.

Dual-action pre-cleansing oil

Hellävarainen esipuhdistusöljy, joka sisältää pääasiassa kasviperäisiä öljyjä. Öljy poistaa ihon meikin sekä liuottaa rasvoja ja ympäristön epäpuhtauksia. Jättää ihon pehmeäksi ja kosteaksi ja säilyttää ihon luonnollisen pH:n.

100 ml

Low foam cleansing gel

Miedosti vaahtoava puhdistusgeeli poistaa ihosta ylimääräisen rasvan, meikin ja epäpuhtaudet. Hellävarainen puhdistusgeeli säilyttää ihon luonnollisen kosteustasapainon ja jättää iholle raikkaan ja puhtaan tunteen.

200 ml

Mild cleansing lotion

Kevyt ja kosteuttava puhdistusemulsio kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti kuivalle ja herkälle iholle. Poistaa ylimääräistä rasvaa, meikin ja epäpuhtaudet säilyttäen ihon luonnollisen kosteustasapainon.

200 ml

Botanical infused moisturising toner

pH-tasapainotettu öljytön kasvovesi, joka on suunniteltu käytettäväksi yhdessä AVST-vitamiinivoiteiden kanssa. Moisturising Toner auttaa parantamaan epätasaista ihonväriä ja sisältää kasviuutteita, jotka auttavat ihoa säilymään terveen ja nuorekkaan näköisenä.

200 ml

Oil free make-up remover

Öljytön Eye Make-Up Remover poistaa vesiliukoisen silmämeikin hellävaraisesti silmänympärysihoa kuivattamatta.

100 ml

Vita-antioxidant avst moisturiser 1

Matalan A- ja C-vitamiinipitoisuuden sisältämä Environ® Skin EssentiA® -linjan aloitusvoide. Yhdistelmä A-vitamiinia, tehokkaita antioksidantteja ja flavonoideja auttaa pitämään ihon elinvoimaisena ja kuulaana.

50 ml

Vita-antioxidant avst moisturiser 2

Environ® Vita-Antioxidant AVST 2 -voide on seuraava askel kohti keskivahvoja A- ja C-vitamiinivoimakkuuksia. Yhdistelmä A-vitamiinia, tehokkaita antioksidantteja ja flavonoideja auttaa pitämään ihon elinvoimaisena ja kuulaana.

50 ml

Vita-antioxidant avst moisturiser 3

Environ® Vita-Antioxidant AVST 3 -voide sisältää melko korkeat pitoisuudet A- ja C-vitamiinia. Yhdistelmä A-vitamiinia, tehokkaita antioksidantteja ja flavonoideja auttaa pitämään ihon elinvoimaisena, kuulaana ja nuorekkaampana.

50 ml

Vita-antioxidant avst moisturiser 4

Environ® AVST 4 sisältää korkeat pitoisuudet A- ja C-vitamiinia. Suositellaan erityisesti aurinkovaurioiselle iholle. Yhdistelmä A-vitamiinia, tehokkaita antioksidantteja ja flavonoideja auttaa pitämään ihon elinvoimaisena, kuulaana ja vähentämään näkyviä ikääntymisen merkkejä ihossa.

50 ml

Vita-antioxidant avst moisturiser 5

Environ® AVST 5 sisältää korkeimmat pitoisuudet A- ja C-vitamiinia. Yhdistelmä A-vitamiinia, tehokkaita antioksidantteja ja flavonoideja auttaa pitämään ihon elinvoimaisena, kuulaana ja vähentämään näkyviä ikääntymisen merkkejä ihossa.

50 ml

Vita-antioxidant avst gel

Vita-Antioxidant AVST Gel on Environin Vitamin STEP-UP SYSTEM™ -hoitoportaiden kosteuttava aloitusgeeli, joka sisältää matalan pitoisuuden A-vitamiinia ja antioksidantteja. Geeli on suunniteltu erityisesti herkälle iholle ja se auttaa rauhoittamaan punoittavaa ja ärsyyntynyttä ihoa.

50 ml

Antioxidant & peptide eye gel

Antioxidant & Peptide Eye Gel on erittäin hellävarainen geeli, joka sisältää runsaasti antioksidantteja, miedon koostumuksen A-vitamiinia retinyylipalmitaattina ja ihoa kiinteyttäviä peptidejä.

15 ml

Hydrating clay mask

Environ® AVST Hydrating Clay Masque on suunniteltu kosteuttamaan ihoa ja samalla poistamaan ylimääräistä rasvaa ihon pinnalta.

50 ml

Youth EssentiA®

Ihon ennenaikaisten ikämuutosten hoitoon suunnatut tehokkaat, parhaista raaka-aineista valmistetut tuotteet yli 30-vuotiaille. Tuotteiden vahvuus ja teho
kasvavat vähitellen, jolloin iho tottuu asteittain suureneviin aktiiviainepitoisuuksiin turvallisesti.

Hydra-intense cleansing lotion

Täyteläinen, miedosti hajustettu puhdistusemulsio poistaa iholta meikin ja epäpuhtaudet. Erityisesti valittujen ainesosien ansiosta jättää iholle puhtaan, hoidetun ja joustavan tunteen. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle iholle.

200 ml

Vita-peptide toner

Peptideillä rikastettu kasvovesi on suunniteltu toimimaan yhdessä Youth EssentiA® -linjan muiden tuotteiden kanssa vähentämään näkyviä UV-säteilyn ja ikääntymisen aiheuttamia merkkejä ihossa. Kosteuttavien ja ihoa kirkastavien ainesosien ansiosta aavistuksen geelimäinen hoitoneste uudistaa ja virkistää ihoa. 

200 ml

Vita-peptide eye gel

Vita-Peptide Eye Gel on suunnattu sekä luomia ryhdistävää että ihoa silottavaa hoitotehoa kaipaavalle silmänympärysiholle. Kosteuspitoisuutta lisäävä Optim-Hyal™, monipuolinen peptidiyhdistelmä sekä A-, C- ja E-vitamiinit kohentavat ihon ulkonäköä heti ja korjaavat sen rakenteita ja vaurioita pitkällä tähtäimellä.

10 ml

Vita-peptide C-quence serum 1

C-Quence 1 on seerumi, jolla voi aloittaa Environ® Youth EssentiA -hoito-ohjelman. Seerumi sisältää matalan A-vitamiinipitoisuuden retinyylipropionaatin muodossa ja keskivahvan määrän nopeasti imeytyvää C-vitamiinia, sekoituksen Matrixyl® 3000- ja Dermaxyl™ -peptidejä sekä niiden kanssa toimivia antioksidantteja. Suunniteltu parantamaan ihon nuorekkuutta ja vähentämään ikääntymisen merkkejä. Ei sisällä aurinkosuojaa ja tuotteen kanssa tulee käyttää vähintään suojakerrointa 15. Sopii kaikille ihotyypeille.

35 ml

Vita-peptide C-quence serum 2

C-Quence 2 -seerumi sisältää keskivahvan määrän A- ja C-vitamiinia, sekoituksen Matrixyl® 3000- ja Dermaxyl™ -peptidejä sekä niiden kanssa toimivia antioksidantteja. Seerumi on seuraava askel portaittaisessa hoito-ohjelmassa. Suunniteltu parantamaan ihon nuorekkuutta ja vähentämään ikääntymisen merkkejä. Ei sisällä aurinkosuojaa ja tuotteen kanssa tulee käyttää vähintään suojakerrointa 15. Sopii kaikille ihotyypeille.

35 ml

Vita-peptide C-quence serum 3

C-Quence 3 -seerumi sisältää korkeat pitoisuudet A- ja C-vitamiinia, Matrixyl® 3000- ja Dermaxyl™ -peptidejä sekä niiden kanssa toimivia antioksidantteja. Seerumi on kolmas askel portaittaisessa hoito-ohjelmassa. Suunniteltu parantamaan ihon nuorekkuutta ja vähentämään ikääntymisen merkkejä. Ei sisällä aurinkosuojaa ja tuotteen kanssa tulee käyttää vähintään suojakerrointa 15. Sopii kaikille ihotyypeille.

35 ml

Vita-peptide C-quence serum 4

C-Quence 4 -seerumi sisältää korkeimmat pitoisuudet A- ja C-vitamiinia, Matrixyl® 3000- ja Dermaxyl™ -peptidejä sekä niiden kanssa toimivia antioksidantteja. Seerumi on neljäs askel portaittaisessa hoito-ohjelmassa. Suunniteltu parantamaan ihon nuorekkuutta ja vähentämään ikääntymisen merkkejä. Ei sisällä aurinkosuojaa ja tuotteen kanssa tulee käyttää vähintään suojakerrointa 15. Sopii kaikille ihotyypeille.

35 ml

Vita-peptide intensive serum 4 plus

Vita-Peptide Intensive Serum 4 Plus ja Vita-Antioxidant Defence Crème Plus muodostavat yhdessä Youth EssentiA –sarjan viidennen portaan. Seerumi sisältää erittäin suuret pitoisuudet A- ja C-vitamiinia, antioksidantteja ja peptidejä. Lisäksi seerumiin lisätyt anti-ageing -ainesosat Juvinity™ ja Malt Secrets® auttavat vähentämään näkyviä ikääntymisen merkkejä tehden ihosta kestävämmän, tasaisemman ja terveemmän näköisen. Voidaan käyttää, kun iho on ensin tottunut Vita-Peptide C-Quence Serum 4:een.

35 ml

Vita-antioxidant defence crème

Vita-Peptide Antioxidant Defence Crèmeä käytetään yhdessä C-Quence-seerumien kanssa.  Tuotteiden yhteisvaikutus hoitaa ihon ennenaikaisia ryppyjä, pigmentaatioita ja aurinkovaurioita tehokkaimmalla mahdollisella tavalla. Crème sisältää korkeat pitoisuuden antioksidanttisia C- ja E-vitamiineja. Mukana on myös B5- ja B12-vitamiineja, luteiinia ja skvaleenia. Crème ei sisällä aurinkosuojaa ja sen kanssa pitää käyttää vähintään SPF15-suojakerrointa. Crème sopii kaikille ihotyypeille.

35 ml

Vita-antioxidant defence crème plus

Vita-Peptide Intensive Serum 4 Plus ja Vita-Antioxidant Defence Crème Plus yhdessä muodostavat Youth EssentiA -linjan viidennen portaan. Defence Crème Plus sisältää suuret pitoisuudet A- ja C-vitamiinia, antioksidantteja, peptidejä ja kosteuttajia.Tutkitut ainesosat Sepicalm™, yhdistetyt Tocotrienols 92 ja Malt Secrets® auttavat vähentämään näkyviä ikääntymisen merkkejä tehden ihon nuorekkaaksi ja terveen näköiseksi.

35 ml

Radiance+

Tehokkaat täsmätuotteet pigmentoituneelle iholle.

Multi-bioactive mela-prep lotion

Multi-Bioactive Mela-Prep Lotion on helposti imeytyvä, öljytön kasvovesi, joka sisältää melaniinin tuotantoa sääteleviä ainesosia. Kasvovesi toimii parhaiten yhdessä A- ja C-vitamiinivoiteiden kanssa tasoittaen epätasaista ihonväriä.

60 ml

Vita-botanical mela-fade serum system A+B

Mela-Fade Serum System auttaa häivyttämään pigmenttiläiskiä ja ihon muita näkyviä UV-vaurioita. Seerumit vaikuttavat ihon melaniinin tuotantoon ja estävät pigmentin kulkeutumista soluissa.

2 X 30 ml

Intense C-boost mela-even cream

Intense C-Boost Mela-Even Cream  on kevyt, tahraamaton, ihoa kirkastava voide, joka hoitaa UV-vaurioista ihoa ja tasoittaa epätasaista ihonväriä.

25 ml

Body EssentiA®

A-vitamiiniin perustuvat vartalonhoitotuotteet pitävät vartalon ihon nuorekkaana, kimmoisana ja terveenä.

Vitamin A, C & E body oil

Vitamin A, C & E Oil on erittäin hieno ja kevyt kasvo- ja vartaloöljy, joka auttaa ravitsemaan kuivaa ja aurinkovaurioista ihoa.

100 ml

Body cream

Body Cream sisältää suuren määrän A- ja C-vitamiinia sekä antioksidantteja helposti imeytyvässä ja tahraamattomassa muodossa.

150 ml

Vitamin A, C & E body oil forte

Body Oil Forte on A-, C- ja E-vitamiineja sekä rosmariiniuutetta sisältävä öljytiiviste, jota suositellaan kuivalle ja aurinkovaurioiselle iholle.

100 ml

Body profile

Environ® Intensive Body Profile pehmentää, kiinteyttää ja elvyttää vartalon ihoa. Geeli sisältää aktiiviainesosia, jotka auttavat vähentämään appelsiini-ihoa ja ihon epätasaisuuksia selluliittialueilla. Tuote auttaa muokkaamaan ihoa kiinteämmäksi ja terveemmäksi ja se on tarkoitettu sekä koti- että ammattikäyttöön.

100 ml

Dermalac lotion

Derma-Lac Lotion on kevyt maitohappopohjainen vartaloneste, joka sisältää keskivahvan pitoisuuden turvallisia, hellävaraisia ja myrkyttömiä AHA-happoja. Tuote on säilöntäaineeton ja miedosti tuoksuva.

200 ml